Trading Platform en de veiligheid op IQOption.com

Waar te beginnen

Zelfs de verfijnde en ongebruikelijke elegante verschijning van IQOption.com trading platform kunt houden. Zwarte en gouden kleuren toegepast, is meer elegant dan veel concurrenten. De structurering van IQOption.com website is logisch begrijpelijk en duidelijk.

Het heeft zelfs een nieuwkomer geen problemen om zich te oriënteren op de website. Trading op IQOption.com belooft binaire opties die beschikbaar zijn voor meer dan 100 zogenaamde onderliggende activa. In aanvulling op de valutamarkt kan ook kiezen beroemde aandelenindices of aandelen, grondstoffen of edelmetalen zijn commerciële transacties te richten. Het venster bevestiging voor de levering van de transacties wordt duidelijk gemaakt. Onze huidige aanbevelingen voor de vergelijking zou optie Yard of Zoom Trader zijn http://binaireoptiesned.com/.

De beste beurstijd kan niet worden omschreven als beton. Dit is mede afhankelijk van wat je wilt ruilen en welk land je bent. Valuta eigenlijk nooit rusten, omdat de interbancaire markt werkt losgekoppeld van de beurzen en de relevante prijzen zijn daardoor gevormd. In de voorraden zijn er zelfs een ‘over the counter’ trading, dat wil zeggen de handel zonder tussenkomst van een beurs, hier bieden de platforms trading alledings alleen publiekelijk keer de primaire beurzen, waarbij de onderliggende activa worden vermeld.

Dus ook IQOption. Vooral wanneer beurstijd tussen Azië Europa of Europa USA overlappen de handelsvolumes voor vele bovenregionale onderliggende waarden zijn bijzonder hoog. In het weekend, het platform IQOption sets uiteengezet door MEZ weer om 05:00 uur op maandag buiten.

Da eerste stap

Iedere handelaar kan zijn IQOption echte account tot gevolg hebben dat in Amerikaanse dollars of in euro’s. Een hoed als een Trader – afhankelijk van de locatie van de eerste storting en de financiële draagkracht – in feite een keuze uit drie verschillende gratis vip account soorten rekeningen. De normale rekening vereist een minimale storting van IQOption ONLY $ 100. Up zijn er geen grenzen.

Landt dan alleen in een ander account. In euro en een vergelijkbare conversie bedrag moet worden betaald. Op de IQOption.com-Gold-account de stortingsbedragen zijn navenant hoger, vastgesteld op 5000 dollar en in overeenstemming met de geconverteerde euro bedragen. Als platina rekening stijgt als het minimum met $ 10.000 of een navenant hoog bedrag in euro.

 

Steeds meer geld

Steeds meer geld

 

Als minimum handelsvolume wordt toegevoegd per trade een $ 25, maar het is ook aanzienlijk meer. De cash – evenals de uiteindelijke uitbetalingen – op de effectenrekening zijn te gemakkelijk worden gemaakt met een creditcard of overschrijving. Bovendien, Skrill Moneybookers, Diners of Moneygram zijn mogelijk. Per dag kunt u betalen per maand € 10.000, € 40.000.

Onze Conclusie

Belangrijke punten om op te merken dat de winsten worden gerapporteerd in de belasting van de handel. Wie handelt in IQOption moet rekening houden met de winst na roerende voorheffing en betalen dus 25% plus 2% solo aan de belastingdienst. Winsten en verliezen kunnen worden gecompenseerd, meer hier.
Arrow Green Customer Service, Banking & bonus IQOption.com

Er is een live-account beschikbaar is, die moet worden geactiveerd met ten minste 100 dollar of de tegenwaarde daarvan in euro, pond, de Zwitserse frank en de yen. Voor de tips waarborgsom creditcard of pinpas van Visa, Maestro, MasterCard en Diners kunnen worden gebruikt, die verder een bankoverschrijving, overschrijving.

De klantenservice zal per telefoon, Skype, e-mail en chat-handelsdagen tussen 8:00-20:00 in plaats daarvan, aan de verkoper een e-mail is zeer responsief binnen enkele minuten. De bonus-programma van de makelaar is vaak gebaseerd op speciale promoties, dus hij bood aan de hoofdstad Option platform voor 100 procent op de deposito’s van 1000 dollar te lanceren, en er was in de tussentijd een wedstrijd waarin de beste handelaren een Porsche kon winnen. Echter, de regels voor dergelijke bonus acties zijn complex, de eisen hoog. Wie zou de Porsche te winnen, moest sluiten, onder andere in successie 20 trades succesvol.